Kurumsal

Hizmet Politikamız

img
img
Hizmet Politikamız

img İhracata yönelik genel olarak hizmetlerimiz, projelendirme faaliyet planı ve iş planı ile başlamaktadır. Bu önemli süreçlerin hemen ardından pazar ve sevkiyat aşamalarına geçilir. Ürünlerin satılabilirliğinin en fazla olduğu pazarlarda potansiyel ithalatçı ve dağıtıcı firmaların tespiti ve ilk iletişimlerin kurulması en hızlı şekilde sağlanır.

İletişim kurulurken online ya da geleneksel tanıtım yollarına başvurularak mümkün olan en hızlı şekilde sonuç alınır. Ürünlerin ithalatı ile ciddi anlamda ilgilenen firmaların tespit edilerek bu firmaların eğer varsa özel taleplerinin nasıl karşılanacağı ile ilgili olarak ayrıntılı saha araştırması yapılır.

Focus Group olarak başta Arap ülkelerine verdiğimiz ihracat hizmetini dünyanın dört bir yanına aynı yüksek hizmet anlayışı ile sunabilmeyi hedefliyoruz. Hizmet kalitesini daima üst düzeyde tutmayı hedeflerken, uluslararası dış ticaret standartları konusunda uzmanlaşmış kadromuz ile kendini sürekli yenileyen ve geliştiren bir anlayışa sahibiz.

"2019 yılında sektöre adım atan Focus Group, güvenilir ağıyla sektöre katma değer sağlayabilmek amacıyla yola çıktı. Merkezi İstanbul’da bulunan şirket özellikle mobilya ihracatı ve maden ithalatı konularında uzmanlaştı."